AGYAGOZÁS PÁRBAN

Milyen lenne a pároddal kettesben készített bögrékből kávézni reggelente? Vagy egy régi baráttal felfedezni az agyagozás élményét?

Néha úgy érzed, a kapcsolataidon is egyre inkább eluralkodnak a hétköznapok? Hajtjátok a mókuskereket, a feladatok és a problémák mellett egyre kevesebb energiátok jut egymásra? Hiányzik a felszabadultság, a töltekezés, a játék?

Merüljetek el együtt az alkotásban!

Amíg a kezetekre figyeltek, az agyatok kikapcsol, a lelketek megtelik.

Nagyon egyszerű technikákkal dolgozunk, hogy azonnal belemerülhessetek a folyamatba, nem kell tartsatok attól, hogy nincs gyakorlatotok, nem vagytok elég ügyesek. A rusztikustól a letisztultig sokféle formát készíthettek, végig segítek, hogy eljussatok az álmaitoktól megvalósításáig, és csodás, egyedi tárgyakat alkossatok!

páros agyagozás

workshopok

AGYAGOZÁSRA FEL!

Ha vágytok már a kreatív kikapcsolódásra, ha úgy érzitek, az állandó hajtásban nehéz lelassulnotok, ha szívesen készítenétek különleges, egyedi kerámiákat, gyetek agyagozni!

Az együtt készített tárgyak segítenek ünneppé emelni a hétköznapi pillanatokat, kapcsolódni a közös rituáléitokban.

A foglalkozáson bármit alkothattok: használati és dísztárgyakat, mérettől és darabszámtól függetlenül a maroktechnika lehetőségein belül. Természetesen, ha igénylitek, segítek ötletekkel is.

A workshop két részes: az alkotásokat száradás után, a következő alkalmon retusáljuk és festjük, majd transzparens mázzal bevonva kapjátok meg őket a zsengélés és mázas égetés után.

A workshopokra szokolyai műhely-otthonomba várlak titeket, erdő szélén, patak partján, távol a világ zajától, egyénileg egyeztetett időpontokban.

A páros agyagozás ára: 12.500 ft / fő / alkalom.
A foglalkozások 3 órásak.
A részvételi díj tartalmazza az anyagköltséget, a kétszeri égetés és mázazás költségét. A kész, mázas kerámiákat kb. 2-5 hét után vehetitek át Szokolyán vagy Budapesten.

Ha rendszeresen szeretnétek agyagozni, 5 alkalom után a hatodik az én ajándékom.

Egyéni alkotásra is van lehetőségetek, ezesetben 15.000 ft egy alkalom.

Jelentkezz, vagy tedd fel a kérdésed!