AGYAGOZÓ KÖR

Képtelen vagy kiszakadni a mókuskerékből? Néha legszívesebben kikapcsolnád az életed, hogy végre ne a problémák és megoldandó feladatok pörögjenek a fejedben?

Akaszd a fogasra a stresszt, és merülj el az alkotásban!

Míg a kezedre figyelsz, az fejed megpihen: a gondolataid végre teret kapnak a rendeződésre, csendesedésre a háttérben. Az agyad kikapcsol, a lelked megtelik.

Adj ajándékba kreatív kikapcsolódást! A közös élményt én is támogatom egy kis kedvezménnyel, gyertek együtt alkotni!

Nagyon egyszerű technikákkal dolgozunk, hogy azonnal belemerülhess a folyamatba, nem kell tarts attól, hogy nincs gyakorlatod, nem vagy elég ügyes. A rusztikustól a letisztultig sokféle formát készíthetsz, végig segítek, hogy eljuss az álmaidtól megvalósításáig, és csodás, egyedi tárgyakat alkoss!

workshopok

workshopok

AGYAGOZÁSRA FEL!

Ha nagyon vágysz már a kreatív kikapcsolódásra, ha úgy érzed, az állandó hajtásban nehéz lelassulnod, ha különleges, egyedi tárgyakat szeretnél készíteni, gyere, agyagozz velünk!

Az alkotókör nem tematikus, bármit készíthetsz: használati és dísztárgyakat, mérettől és darabszámtól függetlenül. Természetesen, ha igényled, segítelek ötletekkel is.

A kerámiákat száradás után, a következő alkalmon festheted is, és transzparens mázzal bevonva kapod meg őket az égetések után.

Januártól egyéni és páros alkotásra várlak titeket szokolyai műhely-otthonomba, egyénileg egyeztetett időpontokban. Csoportos műhely-kör is lesz, ha erre jönnél inkább, jelentkezz, hogy az időpontot együtt alakíthassuk.

Ár: 11.000 ft / alkalom (3 óra)
Együttalkotás: 40.000 ft / 2 fő, 2 alkalom

Ha rendszeresen szeretnél agyagozni, 5 alkalom után a hatodik az én ajándékom.

A részvételi díjak tartalmazzák az anyagköltséget, az égetés költsége az alkotott tárgyak után fizetendő.

Jelentkezz, vagy tedd fel a kérdésed!