Általános Szerződési Feltételek

A labirinda.hu, valamint a hozzá tartozó közösségi oldalakon (Facebook, Instagram) keresztül egyedi, kézzel készült alkotások, valamint digitális nyomatok vásárolhatóak meg. A kézi, növényi festésnek köszönhetően a fényképeken bemutatott termékek egyes darabjai mintájukban és árnyalatukban kisebb eltéréseket mutathatnak.
A termékek vásárok alkalmával személyesen, illetve online üzenetben (email, messenger, instagram üzenet) való kapcsolatfelvétel útján vásárolhatóak meg, ezután postai úton vagy személyesen kerülnek átadásra.

Vételár

A termékek feltüntetett ára tartalmazza az Áfát, a csomagolási és szállítási költség ezen felül fizetendő.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, mely a weboldalon illetve a közösségi felületeken való megjelenéssel lép hatályba. Amennyiben alapos ellenőrzésünk ellenére hibás ár kerül feltüntetésre, nem vagyunk kötelesek a terméket a hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a vásárló elállhat a vásárlástól.
Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, teléjeskörűen tájékoztatjuk a vásárlókat az akció időtartamáról.

Fizetési és szállítási feltételek

Weboldalunkon egyelőre nem elérhető a bankkártyás fizetés, a termékek árát az üzenetben megtörtént rendelés után a megadott bankszámlaszámra kérjük előre utalni.
A megrendelt csomagot az utalás megérkezése után a személyes üzenetben egyeztetett határidőn belül (amennyiben rakátron lévő termékről van szó, 5 munkanapon belül) postára adjuk. Személyes átvétel esetén készpénzes fizetés is lehetséges.

A megrendelő adatainak megadásakor olyan címet kell közölni, ahol nap közben, 10.00-18.00 között fogadni tudják a küldeményt. Hétvégén és ünnepnapokon nincs szállítás.

Külföldre való szállítás esetén egyedi szállítási és csomagolási költségekkel, hosszabb határidőkkel tudunk a rendelkezésükre állni.

Sérült termék

Ha minden gondosságunk ellenére a sértetlen csomagolásban kézhez kapott terméken hibát, sérülést észlel, azt díjmentesen cseréljük, vagy visszatérítjük a vételárat, amennyiben 2 napon belül, fotóval igazolva jelzi az észlelt hibát.
Sérült csomag érkezése esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, ne vegye át a csomagot, majd lépjen velünk kapcsolatba. A szállításból eredő, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Sikertelen kézbesítés

A vásárló hibájából adódó sikeretelen kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.

Elállás joga

A vásárló a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, és visszaküldheti a megrendelt terméket. Ebben az esetben a vevő köteles a terméket sértetlenül visszajuttatni az eladónak, a megfelelő biztonságot biztosító csomagban, ajánlott küldeményként postai úton vagy személyesen. A visszaküldés költségei a vevőt terhelik. A sértetlenül visszaérkezett termék árát az eladó 14 napon belül visszautalja a megadott számlaszámra.

Panaszkezelés

Amennyiben panasszal élne, kérjük, a www.labirinda.com oldalon feltüntetett elérhetőségeink egyikén keressen bennünket.

Adatvédelem

A vásárlás során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és a vevővel való kommunikációhoz használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatvédelmi tájékoztatónk itt található.

Kérjük, hogy csak akkorvegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben az általános szerződési feltételek minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

A labirinda.hu, valamint a hozzá tartozó közösségi oldalakon (Facebook, Instagram) található alkotások és azok reprodukciói Adorján Éva szellemi tulajdonát képezik, és csak a kifejezett engedélyével használhatóak fel.

Jelen szerződési feltételek 2020. 11. 23-tól visszavonásig érvényesek.