kötetlen kerámiakészítő workshop

Szereted magad saját készítésű, egyedi tárgyakkal körülvenni? Az állandó hajtásban néha jó lenne, ha ki tudnád kapcsolni a fejedben zakatoló gondolatáradatot? Az agyagozás segít, hogy megérkezz a jelenbe, oda, ahol a csended, intuíciód, teremtő erőd lakik, miközben csodás tárgyakkal leszel gazdagabb!

Ezen a workshopon a dédelgetett tárgyötletek megvalósítása, a felszabadult jelenlét megélése és a föld elemmel való kapcsolódás kerül a fókuszba. Az agyag minősége és a marok technika egyszerűsége lehetőséget ad, hogy visszatalálj a gyermeki kíváncsiság és belefeledkezés állapotába, és megéld az alkotás örömét, miközben egyedi, praktikus tárgyakat hozol létre.

Nagyon egyszerű technikákkal dolgozunk, hogy azonnal belemerülhess a folyamatba, nem kell tarts attól, hogy nincs gyakorlatod, nem vagy elég ügyes. Teljes szabadságban alkothatsz, végig segítek, hogy eljuss az álmaidtól megvalósításáig, és csodás, egyedi tárgyakat alkoss, pl. csészét, bögrét, tálkát, kisebb vázát, szobrot, talizmánt, szappan- vagy füstölőtartót…

• kétféle prémium agyag áll majd a rendelkezésedre, melyekből
• akár 5 db tárgyat alkothatsz
• és különleges effekt máz közül választhatsz hozzájuk

Az elkészült tárgyakat a száradás után retusálom, zsengélő égetést kapnak, majd az általad választott mázzal kerülnek újra a kemencébe. Ez hosszú folyamat, kb. 3-5 hét elteltével veheted majd át őket, vagy kérheted, hogy küldjük el neked. **

Időpontok: 2024. 05. 25. és 06. 22. szombat 15-18 óra (kérlek, jelentkezésnél jelöld meg a választott workshopot és dátumot!)
Részvételi díj: 19.000 ft *
Helyszín: MUMU műhelymúzeum Budapest, Keleti Károly u. 42/a

Gyere egy barátoddal, és 10% kedvezményt kaptok a részvételi díjból!

Kérdésed van? Keress bátran!

A workshop min. 4 fő részvételével indul, és max 8 fős létszámmal tartjuk.
Jelentkezz most az alábbi űrlapon, vagy az eva@labirinda.com emailen keresztül!

*Az ár magában foglalja 5 db tárgy elkészítésének, égetésének minden költségét, eszközök használatát, képzőművész, művészetterapeuta szakember jelenlétét, irányítását, teát és nasit.
Ha ennél több tárgyat készítenél, 1000 ft/db áron korlátlanul alkothatsz, mely tartalmazza az alapanyag, a kétszeri égetés és mázazás költségeit.

** a csomagküldés díja ez esetben plusz 2500 ft.