Szállítással és fizetéssel kapcsolatos információk

A csomagolás és szállítás díja a vételáron felül a vevőt terheli. 
Az alábbi díjak tájékoztató jellegűek, a rendelt termékek száma és mérete miatt a végösszeg ezektől eltérhet, amelyről a rendelés folyamán kapsz értesítést.

Személyes átvétel egyeztetés után Szokolya és Vác környékén, valamint Budapesten lehetséges.

Fizetés
Rendelésedet banki átutalással, személyes átvétel esetén készpénzben tudod kifizetni. Utánvétre utánvéti díj felszámolásával van lehetőség, erről a rendeléskor kérhetsz pontos információt.


Szállítás Magyarországon belül
A kerámiákat és textileket a GLS futárszolgálat kézbesíti, munkanapokon 8.00 és 17.00 óra között. Kérlek, olyan címet adj meg, ahol a megadott időben át tudod venni a rendelésed. A flex delivery szolgáltatásnak köszönhetően csomag érkezéséről emailben kapsz értesítést, és lehetőséged van módosítani a kiszállítás idejét és címét. Telefonszámod megadásával segítheted, hogy a futár probléma esetén megtaláljon. 
A szállítás díja csomagonként 2000 ft.

A giclée nyomatokat a nyomda szállító partnere kézbesíti, melynek díja 2000 ft.

Szállítás EU-n belül
A csomagokat és levélküldeményeket a Magyar Posta szállítja, a szállítási díj csomagonként 4500 ft. Több termék együttes rendelése esetén az összeg változhat.

Képküldemények külföldre történő szállításáért kérlek, kérd egyedi ajánlatunkat, mivel azt a méret és a célország is befolyásolja!

Szállítás EU-n kívül
A csomagokat és levélküldeményeket a Magyar Posta szállítja. A küldeményekre a célország VÁM-ot számíthat fel, mely országonként változó és a vevőt terheli.
 A szállítási díj csomagonként 5000 ft, több termék együttes rendelése esetén az összeg változhat.

Képküldemények külföldre történő szállításáért kérlek, kérd egyedi ajánlatunkat, mivel azt a méret és a célország is befolyásolja!