Szállítással és fizetéssel kapcsolatos információk

A termékek csomagolásának és szállításának díja a vételáron felül a vevőt terheli. 
Az alábbi díjak tájékoztató jellegűek, rendelés leadásakor, annak véglegesítése előtt kerülnek kiszámításra. 
A kendők kartondobozban kerülnek feladásra lebomló, műanyagmentes csomagolásban. A képek szállításáért és biztonságos csomagolásáért nyomdai partnerünk felel, a kisebb méretű termékek postai levélküldeményként kerülnek feladásra.
A személyes átvétel egyedi egyeztetés után lehetséges.

Fizetés
Rendelésedet banki átutalással, személyes átvétel esetén készpénzben tudod kifizetni. Utánvételre utánvéti díj felszámolásával van lehetőség, erről a rendeléskor kérhetsz pontos információt.


Szállítás Magyarországon belül
A kendőket és kiegészítőket a GLS futárszolgálat kézbesíti, munkanapokon 8.00 és 17.00 óra között. Kérlek, olyan címet adj meg, ahol a megadott időben át tudod venni a rendelésed. A flex delivery szolgáltatásnak köszönhetően csomag érkezéséről emailben kapsz értesítést, és lehetőséged van módosítani a kiszállítás idejét és címét. Telefonszámod megadásával segítheted, hogy a futár probléma esetén megtaláljon. 
A szállítás díja csomagonként 1750 ft.

A képek szállításának költségét az árak tartalmazzák.

A levélben küldhető termékeket a Magyar Posta kézbesíti.
 Az ajánlott küldemények szállítási díja 600 ft. 
Több termék együttes rendelése esetén az összeg változhat.

Szállítás EU-n belül
A csomagokat és levélküldeményeket a Magyar Posta szállítja, a szállítási díj csomagonként 3500 ft. Több kendő együttes rendelése esetén az összeg változhat.
 A levélküldemények normál feladási díja 600 ft, ajánlott levélként 2100 ft. Több termék rendelése esetén ez az összeg is módosulhat.

Képküldemények külföldre történő szállításáért kérlek, kérd egyedi ajánlatunkat, mivel azt a méret és a célország is befolyásolja!

Szállítás EU-n kívül
A csomagokat és levélküldeményeket a Magyar Posta szállítja. A küldeményekre a célország VÁM-ot számíthat fel, mely országonként változó és a vevőt terheli.
 A szállítási díj csomagonként 3850 ft, több kendő együttes rendelése esetén az összeg változhat.
 A levélküldemények normál feladási díja 650 ft, ajánlott levélként 2200 ft. Több termék rendelése esetén ez az összeg is módosulhat.

Képküldemények külföldre történő szállításáért kérlek, kérd egyedi ajánlatunkat, mivel azt a méret és a célország is befolyásolja!