Adorján Éva

képgrafikus, művészetterapeuta

+ 36 30 738 7867

eva@labirinda.com

rólam

A művészet nekem az élet művelését is jelenti, valami olyasmit hogy mesterévé válok az élés mindenféle aspektusának. Ebből következik hogy nagyon sok mindennel foglalkozom, és ez a nagyon sok minden mind szoros kölcsönhatásban van egymással.

A képzőművészeti egyetem mellett párhuzamosan egészségügyi tanulmányokat folytattam, és sokat foglalkoztatott a pszichológia és a táplálkozás is. Közben hosszabb utazások tágították a látóteremet, többek között a közösség erejéről és a természetes életmódról szereztem meghatározó élményeket. A közösség megtartó, gyógyító erejének tapasztalását tovább mélyítette az MMSZKE művészetterápeuta képzése, miközben egyre nagyobb hangsúlyt kapott az életemben a környezettudatosság is. A legfrissebb tapasztalataimat a Launai Miklós Református Iskola tanáraként szereztem rajz tanítás és művészetterápia terén, különböző korosztályokkal való együtt-működésben.

Csodálatba ejt ahogy minden mindenben tükröződik: test a lélekben, lélek a testben, ember a környezetében… mindenben ott az üzenet ami a teljesség felé vezet, az alkotás pedig jó eszköz arra hogy még mélyebb, a megismerhetőn túli megértésekre találjak.

Munkásságomban a legfontosabb “eszközeim” az elfogadás, a bizalom és a tisztelet, legyen szó terápiáról, tanításról vagy alkotásról.

egészséges finomságok

Ezzel a könyvvel elérhetővé és vonzóvá szeretném tenni a környezetileg és egészségileg tudatosabb életmódot. Saját receptjeimmel szeretném megmutatni, hogy a felelősségteljesebb élet nagyon is élvezhető, ráadásul még egyszerű is lehet. Szakmai ártalom, hogy emellett a vizuálisan vállalható könyvek sorát is szándékozom bővíteni.

írj nekem!

FELTÉTEL

sietni nem érek rá

/Fodor Ákos/