ÉLET-MŰVÉSZET

önismereti alkotócsoportok felnőtteknek

Szeretnél az életed művészévé válni? Azt az életet élni amiről álmodsz, úgy ahogy te szeretnéd?

Ha úgy érzed korlátoznak a félelmeid, kevés az önbizalmad, szeretnéd magad jobban elfogadni, kiállni magadért, az önismereti alkotócsoport ebben támogat. Alkotás közben és a csoport segítségével máshogyan, máshonnan láthatsz rá önmagadra. A biztonságos, megtartó közegben belső erődet megtapasztalva kompetensebb, teljesebb önmagaddá válhatsz, és megélheted hogy a megfelelő személy vagy, a megfelelő helyen és időben.

Heti rendszerességű zárt csoportok és 2-5 napos elvonulások közül választhatsz hamarosan, ahol a felszabadult, elmélyült alkotás, a beszélgetések és a közösség támogató ereje által kerülhetsz közelebb önmagadhoz és a céljaidhoz.

A programok mininum 5, maximum 10 fővel indulnak, írj nekem, ha már most jönnél, vagy érdekel a lehetőség!

Írj ha kérdésed van!

„A legnagyobb félelmünk nem az alkalmatlanságunk, hanem a mérhetetlen erőnk. A fény és nem a sötétség, ami leginkább megrémít minket. Azt kérdezzük magunktól, hogy lehetnék én brilliáns, csodálatos, gyönyörű és tehetséges? De tulajdonképpen, hogy is ne lennél az?! Isten gyermeke vagy. Nem szolgálod a világot azzal ha lekicsinyled magad. Semmi megvilágosodottság nincs abban hogy kicsinek tetteted magad csak azért hogy mások ne érezzék magukat kényelmetlenül körülötted. Mind úgy kellene ragyogjunk mint a gyerekek. Arra születtünk hogy kinyilvánítsuk az isteni dicsőséget, ami bennünk él – nem csak néhányunkban hanem mindannyiunkban. És ahogy égni engedjük a saját fényünket, azzal tudattalanul adunk engedélyt másoknak is hogy ugyanígy tegyenek. Ahogy felszabadulunk a saját félelmeink alól, a jelenlétünk automatikusan felszabadít másokat.”

/Marianne Williamson/