ÉLET-MŰVÉSZET

Ha úgy érzed korlátoznak a félelmeid, kevés az önbizalmad, szeretnéd magad jobban elfogadni, kiállni magadért, az önismereti alkotócsoport támogathat ebben. Alkotás közben és a csoport segítségével máshogyan, máshonnan láthatsz rá önmagadra. A biztonságos, megtartó közegben belső erődet megtapasztalva kompetensebb, teljesebb önmagaddá válhatsz, és megélheted hogy a megfelelő személy vagy, a megfelelő helyen és időben.

A kurzus 7 alkalomból, heti 1×3 órás foglalkozásokból áll. A foglalkozások egy-egy témakör elmélyült feldolgozására épülnek. A kb fél-egyórás alkotómunka után a folyamat közben átélt érzésekről, gondolatokról, élményekről és az elkészült alkotásokról beszélgetünk.
 A csoportok mininum 5, maximum 10 fővel indulnak.
A részvételhez semmiféle művészeti tudás nem szükséges.

Az induló csoportokról további információ hamarosan.

Írj ha kérdésed van!

“A legnagyobb félelmünk nem az alkalmatlanságunk, hanem a mérhetetlen erőnk. A fény és nem a sötétség, ami leginkább megrémít minket. Azt kérdezzük magunktól, hogy lehetnék én brilliáns, csodálatos, gyönyörű és tehetséges? De tulajdonképpen, hogy is ne lennél az?! Isten gyermeke vagy. Nem szolgálod a világot azzal ha lekicsinyled magad. Semmi megvilágosodottság nincs abban hogy kicsinek tetteted magad csak azért hogy mások ne érezzék magukat kényelmetlenül körülötted. Mind úgy kellene ragyogjunk mint a gyerekek. Arra születtünk hogy kinyilvánítsuk az isteni dicsőséget, ami bennünk él – nem csak néhányunkban hanem mindannyiunkban. És ahogy égni engedjük a saját fényünket, azzal tudattalanul adunk engedélyt másoknak is hogy ugyanígy tegyenek. Ahogy felszabadulunk a saját félelmeink alól, a jelenlétünk automatikusan felszabadít másokat.”

/Marianne Williamson/