kötetlen művészetterápiás kerámiaműhely

Te is rohansz egyik feladattól a másikig? Néha úgy érzed, elfutsz a saját életed mellett, és levegőre, egyensúlyra, lágyabb női minőségekre vágysz?

Feledkezz bele az alkotásba és engedd, hogy az agyag tapintása, a formázás élménye elvezessen önmagadhoz!

A következő művészetterápiás műhelyben, miközben csodás tárgyak születnek a kezeid között, a női minőségedhez kerülhetsz közelebb az agyagozáson keresztül.

• Ha úgy érzed, a világ keménységet és erőt vár tőled, de te a lágy, női minőségeidnek szeretnél több teret adni (akár férfiként is)
• Ha eleged van a versenyből, és szeretnéd, hogy a világ egy befogadóbb, együttműködőbb hely legyen,
• Ha hiányzik az énidő és a csend, hogy meghallhasd végre a saját hangodat,
• Ha szeretnéd végre letenni a maszkokat,
• Ha jól esne támogatást kapni ítéletek és kéretlen tanácsok helyett,

a legjobb helyen jársz! Az alkotásban lelassulhatsz, felszabadulhatsz, és visszatalálhatsz a lágy, feminim minőségedhez, amelyben megtartó közösség támogat.

Készíts a lényed mélyéből születő különleges tárgyakat, amelyek később is segítenek ünneppé emelni a pillanatot, emlékeztetni, merre keresd a középpontodat!

Nagyon egyszerű technikával dolgozunk, csatlakozz bátran akkor is, ha azt hiszed, nem vagy ügyes/kreatív (úgyis kiderül, hogy ez nem igaz).

• kétféle prémium agyag áll majd a rendelkezésedre, melyekből
• akár 5 db tárgyat készíthetsz
• és különleges effekt mázakat választhatsz hozzájuk

Az elkészült alkotásokat a száradás után retusálom, zsengélő égetést kapnak, majd az általad választott mázzal kerülnek újra a kemencébe. Ez hosszú folyamat, kb. 3-5 hét elteltével veheted majd át őket, vagy kérhetsz szállítást. **

Időpont: 2024. 07. 06. szombat, 15-19 óra
Részvételi díj: 21.000 ft *
Helyszín: MUMU műhelymúzeum Budapest, Keleti Károly u. 42/a

Gyere egy barátoddal, és 10% kedvezményt kaptok a részvételi díjból!

Kérdésed van? Keress bátran!
A workshopot min. 4, max 8 fő részvételével tartjuk meg. Ez egy felnőtt, beszélgetős alkalom lesz. Ha gyerekkel jönnél, válaszd pl. ezt a foglalkozást, vagy gyertek privát workshopra!

Jelentkezz most üzenetben, vagy az eva@labirinda.com emailen keresztül!

*Az ár magában foglalja 5 db tárgy elkészítésének, égetésének minden költségét, eszközök használatát, képzőművész, művészetterapeuta szakember jelenlétét, irányítását, teát és nasit.
Ha ennél több tárgyat készítenél, 1000 ft/db áron korlátlanul alkothatsz, mely tartalmazza az alapanyag, a kétszeri égetés és mázazás költségeit.

** a csomagküldés díja ez esetben plusz 2500 ft.