ÖSSZHANG • kétalkalmas agyagozás kettesben

Néha úgy érzed, a kapcsolataidon is egyre inkább eluralkodnak a hétköznapok? Hajtjátok a mókuskereket, a feladatok és a problémák mellett egyre kevesebb energiátok jut egymásra a pároddal, barátaiddal?

Merüljetek el együtt az alkotásban egy nyugodt, csak nektek tartott térben!

Nagyon egyszerű technikákkal dolgozunk, hogy azonnal belemerülhessetek a folyamatba, nem kell tartsatok attól, hogy nincs gyakorlatotok, nem vagytok elég ügyesek. A rusztikustól a letisztultig sokféle formát készíthettek, végig segítek, hogy eljussatok az álmaitoktól megvalósításáig, és csodás, egyedi tárgyakat alkossatok!

Ha vágytok már a kreatív kikapcsolódásra, ha úgy érzitek, az állandó hajtásban nehéz lelassulnotok, ha szívesen készítenétek különleges, egyedi kerámia tárgyakat, gyetek agyagozni!

Készítsétek el a saját bögre szetteteket, ami ünneppé emeli a hétköznapi pillanatokat! Az együtt készített tárgyak emlékeztetni fognak, hogy találkozzatok, kapcsolódjatok abban a rituáléban, ami csakis a tiétek.

A foglalkozáson szabadon alkothattok használati és dísztárgyakat, mérettől és darabszámtól függetlenül a maroktechnika lehetőségein belül. Természetesen, ha igényllitek, segítelek titeket ötletekkel is.

A kerámiákat száradás után, a következő alkalmon festhetitek, és transzparens mázzal bevonva kapjátok meg őket az égetések után.

A workshopokra szokolyai műhely-otthonomba várlak titeket, erdő szélén, patak partján, távol a világ zajától, egyénileg egyeztetett időpontokban.

Ár: 50.000 ft (2 fő, 2 alkalom)
Amennyiben hárman szeretnétek jönni együtt, a 2 alkalom ára összesen 72.000 ft.
A foglalkozások 3 órásak.
A részvételi díj tartalmazza az anyagköltséget, a kétszeri égetés és mázazás költségeit, teát, kávét, nasit. A kész, mázas kerámiákat 3-5 hét után vehetitek át Szokolyán vagy Budapesten