ÁLMODÓ extra • kétalkalmas festett kerámia készítő workshop

Dupla adag kreatív kikapcsolódásra vágysz? Szívesen tennéd egyedibbé az otthonod saját készítésű kerámia tárgyakkal, vagy a szeretteidnek kedveskednél velük? Ha nem elégszel meg a formázással, festeni is szeretnéd az alkotásaidat, ezt a foglalkozás neked találtuk ki!

Megvalósíthatod álmaid kerámiáit, melyeket a második alkalmon többféle technikával és színnel kedved szerint dekorálhatsz is. Miközben csodás tárgyak születnek a kezeid között, az agyag minősége és a marok technika egyszerűsége lehetőséget ad, hogy visszatalálj a gyermeki kíváncsiság és belefeledkezés állapotába, és megéld az alkotás örömét.

Nagyon egyszerű technikákkal dolgozunk, hogy azonnal belemerülhess a folyamatba, nem kell tarts attól, hogy nincs gyakorlatod, nem vagy elég ügyes. Teljes szabadságban alkothatsz – csak a technika korlátai szabnak határt a kreativitásodnak – mi végig segítünk, hogy eljuss az álmaidtól megvalósításáig, és csodás, egyedi tárgyakat alkoss!

Ez a foglalkozás nem tematikus, bármit készíthetsz – általában 1-5 db tárgyra jut idő mérettől, aprólékosságtól függően. A technikából adódóan kisebb méretű tárgyak születhetnek: csésze, bögre, tálka, kisebb váza, szobrot, talizmán, füstölőtartó, stb. A workshop 2 alkalmas, az elkészült nyers tárgyakat száradás után festéssel, karcolással díszítjük.
Az elkészült tárgyak száradás után zsengélő égetést kapnak, majd transzparens mázzal égnek újra a kemencében, és kb. 3-4 hét elteltével veheted majd át a FLOW-ban, vagy kérheted, hogy küldjük utánad. **

A workshop a nagymarosi Flow Craft Studióban kap helyet.
Foglald le a helyed most a stúdió honlapján keresztül!

Ár: 35.000 ft / fő*
Időtartam: 3 h

Kérdésed van? Keress bátran!

A workshop min. 3 fő részvételével indul, és maximális 8 fős létszámmal tartjuk.
Fontos: jelentkezni legkésőbb a választott foglalkozás előtti ötödik napig van lehetőséged!

*Az ár magába foglalja 5 tárgy elkészítésének költségét, eszközök használatát, képzőművész, művészetterapeuta szakember folyamatos jelenlétét, irányítását.
Ha ennél több tárgyat készítenél, 1000 ft/db áron korlátlanul alkothatsz, mely tartalmazza az alapanyag, a kétszeri égetés és mázazás költésgeit.

** a csomagküldés díja ezesetben plusz 2000 ft.